Het jaar is nog maar net begonnen en  Apotheek Partners lanceert iets nieuws! Iets wat wij ontzettend gaaf vinden. Vanaf heden biedt Apotheek Partners een wachtrijsysteem. Dit wachtrijsysteem heet ‘Recept & Nummer’ (inderdaad, door dezelfde makers als Recept Locatie) en is voor alle apotheken in Nederland beschikbaar!

Waarom?

Het idee om zelf een nummertjessysteem te ontwikkelen is ontstaan doordat veel apothekers bij ons aangaven het prettig te vinden om 1 aanbieder te hebben voor zowel het Track & Trace-systeem, als voor het wachtrijsysteem. En wij geloven ook enorm in de zogenaamde ‘closed loop’, het cirkeltje rond maken.

Hoe werkt het?

Wij houden van eenvoud! We willen geen poespas, het apparaat moet doen wat hij moet doen. Voorwaarden zijn dat het tijd moet opleveren, de klanttevredenheid moet verhogen, het systeem moet goed functioneren en iedereen moet er mee kunnen werken. Dit laatste geldt zowel voor alle medewerkers in de apotheek als voor patiënten.

Wat heb je nodig?

Voor het wachtrijsysteem heb je een systeem nodig waarop patiënten een snelcode in kunnen toetsen of een nummertje kunnen trekken. Dit systeem ziet er zo uit. (We bieden er een mooie paal bij die je er onder kunt bevestigen.)

Het bedieningspaneel op het systeem ziet er als volgt uit:

De closed loop geldt vooral voor apotheken die reeds ons Track & Trace Systeem Recept Locatie gebruiken. De snelbalie (filmpje) die Recept Locatie biedt is volledig geïntegreerd in ‘Recept & Nummer’. De patiënt kan bij binnenkomst de snelbaliecode invoeren als hij deze heeft ontvangen via de mail of de button ‘ik heb geen ophaalcode’ invoeren.

Op het moment dat de apotheek nog geen Recept Locatie heeft, kan deze alsnog het wachtrijsysteem gebruiken om efficiënter te werken in de apotheek en de verschillende patiëntenstromen te scheiden.

Narrow Casting

Dan is het natuurlijk zaak om de nummertjes weer te laten geven op een scherm. We zijn bezig om te koppelen met verschillende narrowcasting aanbieders. Mocht je nog geen dergelijk systeem hebben, kun je ook via Apotheek Partners een scherm hiervoor bestellen.

Achter de balie

En misschien wel het allerbelangrijkste aan het wachtrijsysteem; achter elke balie kunnen schakelen.

Wil jij ook Recept & Nummer?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak óf een offerte. Dit kan door een mail te sturen naar info@apotheekpartners.nl, te bellen naar 020 8208951 of een WhatsApp te sturen naar: 06 37781895. Ook kun je meer informatie vinden via deze link!