recept locatie

Wij geven je graag een rondleiding door de volledig vernieuwde Recept Locatie en laten je kennis maken met alle functionaliteiten.

Registreer je voor één van onze webinars

Maak kennis met Recept Locatie

We kunnen ons goed voorstellen dat je Recept Locatie wilt zien. Daarom hebben we speciaal voor jou deze webinars georganiseerd. Alle functionaliteiten zullen de revue passeren en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen in de chat. Je ontvangt voorafgaande een herinneringsmail en na afloop sturen wij je een opname van de webinar zodat je deze later terug kunt kijken of kunt delen met collega’s.

Maak ook kennis met Manon

“Met een grote passie voor farmaceutische zorg ben ik in 2014 gestart met Apotheek Partners. Ik heb zelf met de voeten in de klei gestaan. Ik word ontzettend blij van het ontwikkelen van IT om slimmer en efficiënter te werken in de apotheek om uiteindelijk meer tijd over te houden om de beste farmaceutische zorg te kunnen verlenen aan de patiënt. Ik ben ontzettend trots op onze vernieuwde Recept Locatie en daar vertel ik je dan ook graag alles over in dit webinar!”

Manon

Manon Likkel – Founder Apotheek Partners

Trots op het aantal apotheken waar onze software werkt

0
recept locatie
0
0
eazymed