Een recept in de kluis, met Recept Locatie gemak in huis!

Recept Locatie is met de meeste kluizen gekoppeld in de markt. Wij houden ervan dat processen zo eenvoudig mogelijk zijn. Dat kan als de software die je in huis hebt onderling met elkaar gaat ‘praten’.

Want wat is de communicatie, dus de winst, tussen de kluizen en Recept Locatie?

Recept Locatie roep je op aan de balie. In deze pop-up zie je alle benodigde informatie over een recept. I.c.m. de kluizen Pharmaself24 en Servilocker zie je:

  1. Waar het pakketje ligt in de kluis
  2. Wat de ophaalcode is
  3. Wanneer het is opgehaald
  4. En door welke medewerker het eruit is gehaald (indien dit het geval is)


Hoe gaat de berichtgeving?

Recept Locatie verstuurt alle berichten, zowel e-mail als SMS. Dus ook van de pakketjes die de kluis ingaan. Met de aanschaf van een Dongle is dat een peace of cake, want berichten worden dan niet meer per stuk afgerekend à 6 tot soms wel 8 cent per bericht, maar je koopt een onbeperkte bundel van slechts 8 euro per maand!

Je kan zelf een tekst aanmaken voor een kluis. In de afbeelding kan je zien dat je binnen de instellingen van Recept Locatie een tekst toe kan voegen om deze vervolgens aan een kluis te hangen, in dit voorbeeld zie je ‘Pharmaself’.

En nog een voordeel: je kan de AIS koppeling tussen de kluis en het AIS opzeggen, want dat regelt Recept Locatie voor je. Recept Locatie haalt data uit het AIS en stuurt dit naar de kluis.

Lijkt je dit ook handig? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@apotheekpartners.nl