Vergelijk

Loxis

met Recept Locatie

En ontdek deze unieke voordelen van Recept Locatie:

  • Geen storingen die het werkproces platleggen

  • Altijd een razendsnel systeem

  • Configuraties in eigen beheer

  • Servicedesk via WhatsApp

  • Ons team komt uit de apotheek

Kies dit jaar voor Recept Locatie en
ontvang een dinercheque voor het team
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op.

Scroll onderstaande tabel naar rechts om vergelijking te zien op telefoon

Functionaliteit
recept locatie
Draait lokaal zonder storingen snelheid en stabiliteit afhankelijk van internet
Geeft recepthistorie weer in de pop-up
Splitsen tussen afhaalkast en bezorgmodule
Nooit scherm wisselen tussen AIS en track&trace pop-up
Koelkast-, kluis- en bezorgcontrole
Naadloze integratie met eigen volgnummersysteem wij ontwikkelen Recept & Nummer
Mandatenmodule (bevoegdheidregistratie)
Nieuwe CGM-koppeling inzicht op receptregelniveau

Waarom Recept Locatie meer waarde biedt voor wat het kost

Recept Locatie bestaat al 10 jaar, is het meest betrouwbare track & trace-systeem in de markt en voor meer dan 400 apotheken de vaste rots in de branding geworden. Je kiest niet alleen voor de onderscheidende functionaliteiten, maar ook voor…

Een heldere visie op de apotheekwereld

Een duidelijke en transparante roadmap voor aankomende jaren

Ontwikkelaarsteam dat continu de software doorontwikkelt

recept locatie

Voordelen

Mijn Recept Locatie is uniek in de markt en geeft jouw patiënten inzicht in welke geneesmiddelen klaarstaan. Daarnaast heeft de patiënt de mogelijkheid om te kiezen waar en wanneer hij zijn pakketje willen ontvangen. Dit verlaagt de druk op de apotheektelefoon, -mailbox en -balie. Klik hier voor meer informatie.

In deze versie is een extra stap toegevoegd die gemist wordt: sorteren. Er is een sorteerfunctie toegevoegd tussen het aanmelden en meenemen voor bezorging zodat je uitgevulde recepten op de juiste route of in de juiste bak kan sorteren en nooit meer kwijtraakt. Ook is er een nieuwe functie toegevoegd waarmee je een signaal krijgt op het moment dat er voor dezelfde straat/wijk/woonverband nog een pakketje klaarstaat voor bezorging, zodat je efficiënter kunt bezorgen. Klik hier voor meer informatie.

Dankzij de centralisatie-module kunnen bezorgingen centraal worden verwerkt, kan vanuit iedere apotheek het recept gevolgd worden en zijn er statistieken op groepsniveau.

Primeur voor Recept Locatie: doordat we nu kunnen lezen wat er in een recept zit, komt er veel meer data beschikbaar om te verwerken door Recept Locatie. En dat is precies waar Recept Locatie voor gemaakt is! Het allerbelangrijkste: doordat we weten wat er in een pakketje zit, kunnen we hem op de juiste plaats leggen (bijvoorbeeld in de koelkast) én direct de juiste informatie meesturen. Daarnaast draagt de nieuwe koppeling bij aan het optimale benut van de integratie met KIJKsluiter waardoor deze automatisch wordt verstuurd.

De Ontwikkelkamer is de gebruikersgroep voor iedereen die Recept Locatie gebruikt. Periodiek organiseren wij online sessies waarin wij jouw ontwikkelverzoeken gaan verzamelen, behandelen en bediscussiëren. Dit zijn voor ons de bouwstenen waarmee we Recept Locatie verder door kunnen ontwikkelen.

Samen met apotheken digitaliseren, automatiseren en verbinden we alles rondom farmaceutische en bredere zorg. Daarbij is optimaal gebruik van onze software essentieel. Optimalisatie zorgt ervoor dat processen efficiënter verlopen, verspilling wordt voorkomen en financieel voordeel te behalen valt. Gevolg: maximale output tegen minimale kosten en een verbetering van werknemers- en patiëntbeleving! Daarom organiseren wij periodiek deze webinar voor klanten om het beste uit Recept Locatie te kunnen halen! Saskia, eigenaar van Apotheek Partners, en Linda en Maud, Relatiemanagers, geven tijdens deze webinars tips & tricks voor een optimaal gebruik van Recept Locatie. We bieden deze webinar geheel kosteloos aan. Geïnteresseerd in een gratis demo van Recept Locatie? Bekijk hier onze evenementen.

Veel gestelde vragen

Binnen een maand en ziet er als volgt uit: wij gaan alle benodigde gegevens van jouw apotheek verzamelen. Hiermee bieden we jou een pakket op maat met de juiste koppelingen en modules om de logistiek en communicatie in jouw apotheek te optimaliseren. Tijdens dit proces nemen we jou helemaal mee in de voorbereidingen en benodigdheden. Uiteindelijk gaan we de software persoonlijk, live en op maat implementeren in jouw apotheek. Dit doen we op locatie om voor jouw apotheek het allerbeste uit Recept Locatie te halen.

Recept Locatie werkt lokaal om zonder storingen en zo snel mogelijk te werken. Dit betekent dat een toegewijde computer nodig is om de software op te draaien, koppelingen met gewenste externe systemen beheert en als server fungeert voor de gekoppelde baliecomputers. Wij hebben goede connecties met onze preferred suppliers die de implementatie van de hardware op locatie perfect kunnen uitvoeren. Dit kan binnen twee weken gerealiseerd worden.

patient dashboard
roadmap

Vergelijk Loxis met Recept Locatie

En ontdek deze unieke voordelen van Recept Locatie:

  • Geen storingen die het werkproces platleggen

  • Altijd een razendsnel systeem

  • Configuraties in eigen beheer

  • Servicedesk via WhatsApp

  • Ons team komt uit de apotheek

Kies dit jaar voor Recept Locatie en
win een verzorgd diner voor het team
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Laat hieronder je gegevens achter en Manon neemt contact met je op.