(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-47720358-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
apotheek partners logo wit

Evenementen

Laden Evenementen

De Ontwikkelkamer presenteert EazyMed

“Doordat de patiënt de keuze heeft over hoe, waar en wanneer hij een pakketje wil ontvangen vóórdat het recept de logistiek in gaat, wordt zorg planbaar binnen de apotheek. De patiënt regelt dit soort apotheekzaken via zijn eigen beveiligde omgeving.”

Dit staat op onze roadmap en gaan we samen met jou dit jaar nog realiseren.

Daarom organiseren we samen met jou, als deelnemer van De Ontwikkelkamer, deze sparringsessie om te brainstormen over de invulling van ons gloednieuwe patiëntenportaal EazyMed. We dagen je uit om alvast na te denken over hoe dit in jouw ogen vorm zou moeten krijgen. Dit zijn voor ons de bouwstenen waarmee we het nieuwe EazyMed verder door kunnen ontwikkelen.