receptnummer

Met Recept & Nummer als volgnummersysteem in jouw apotheek geef je de patiënt de tijd die hij nodig heeft.

Gratis demo aanvragen
Recept & Nummer

Snelheid en gemak

Geef jouw patiënt de tijd die hij nodig heeft. Een Eerste Uitgifte heeft veel meer tijd en aandacht nodig dan een patiënt met herhaalmedicatie. Deze patiënt wil juist heel snel geholpen worden en de deur weer uit kunnen. Realiseer dit op een eenvoudige en snelle wijze met Recept & Nummer! Daarmee bieden wij een ‘closed loop’: een track & trace-systeem (Recept Locatie) en een volgnummersysteem onder één dak.

Recept & Nummer blinkt uit in eenvoud: snel en makkelijk te gebruiken voor het personeel en geen moeilijke knoppen voor patiënten. Het systeem is voor iedere apotheek te gebruiken, maar is het efficiëntst in gebruik in combinatie Recept Locatie (ons track & trace-systeem) . Op het moment dat je geen Recept Locatie hebt, kun je alsnog het volgnummersysteem gebruiken om efficiënter te werken en verschillende klantenstromen scheiden.

Natuurlijk koppelen we met narrowcasting!

evalue8
info booster
medisign
summit dis
zorgscherm
notice
recept locatie

Ultieme patiëntbeleving

Voor het gebruik van Recept & Nummer is een systeem nodig waarop patiënten een snelcode in kunnen toetsen en een nummer kunnen trekken. Apotheek Partners biedt met Recept Locatie een snelbalie die volledig is geïntegreerd in Recept & Nummer.

Bij binnenkomst in de apotheek voert de patiënt op de snelbalie de ophaalcode in die hij vooraf heeft ontvangen via de mail of sms. Vooraf wordt ingesteld bij welke medicatie een patiënt een ophaalcode zal ontvangen, bijvoorbeeld bij herhaalmedicatie. Wanneer de patiënt geen ophaalcode krijgt, kan deze gebruik maken van de button ‘Ik heb geen ophaalcode’. Deze tekst kun je aanpassen naar voorkeur.

recept & nummer