receptnummer
Met ons volgnummersysteem creëer je de perfecte totaalbeleving voor de patiënt in de apotheek.
Recept & Nummer

Perfecte totaalbeleving

De behoefte van iedere patiënt die de apotheek binnenstapt is anders. Wanneer een patiënt zijn chronische medicatie komt ophalen, hoeft hij geen uitleg en wil hij snel de apotheek weer uit. Bij een Eerste Uitgifte is dit precies andersom en wil de patiënt juist de volledige informatie en aandacht vanuit de assistente die hem begeleidt.

Om de perfecte totaalbeleving te realiseren voor de patiënt in jouw apotheek, hebben wij de oplossing: Recept & Nummer, het volgnummersysteem voor jouw apotheek. Recept & Nummer is volledig geïntegreerd in Recept Locatie en hiermee kun je optimaal de wachtrijen reguleren middels een mooie, moderne zuil. Het belangrijkste is dat jij altijd jouw patiënt de snelheid biedt en aandacht geeft die hij nodig heeft.

recept & nummer

Voordelen

Apotheek Partners biedt met Recept Locatie een snelbalie die volledig geïntegreerd is in Recept & Nummer.

Middels het dashboard kun je heel snel schakelen tussen voorkeursrijen.

Draai rapportages om op basis daarvan bijvoorbeeld de personeelsbezetting aan te passen.

Bied de patiënt een warm en professioneel welkom middels een mooie, moderne zuil.

Natuurlijk koppelen we met narrowcasting!

Spark
evalue8
info booster
medisign
summit dis
zorgscherm
notice

Ultieme patiëntbeleving

Voor het gebruik van Recept & Nummer is een systeem nodig waarop patiënten een snelcode in kunnen toetsen en een nummer kunnen trekken. Apotheek Partners biedt met Recept Locatie een snelbalie die volledig is geïntegreerd in Recept & Nummer.

Bij binnenkomst in de apotheek voert de patiënt op de snelbalie de ophaalcode in die hij vooraf heeft ontvangen via de mail of sms. Vooraf wordt ingesteld bij welke medicatie een patiënt een ophaalcode zal ontvangen, bijvoorbeeld bij herhaalmedicatie. Wanneer de patiënt geen ophaalcode krijgt, kan deze gebruik maken van de button ‘Ik heb geen ophaalcode’. Deze tekst kun je aanpassen naar voorkeur.

recept & nummer

Het gebruik achter de balie

Uniek, en naar ons idee het allerbelangrijkste aan het volgnummersysteem, is dat op elke balie snel van voorkeursrij geschakeld kan worden. Daarvoor hebben we een dashboard gebouwd waarmee de assistente kan schakelen, plus een snel overzicht van een backofficescherm. Deze laat zien of er een collega moet bijspringen.

Benieuwd naar hoeveel personen er zijn gekomen voor een normaal recept, snelbalie recept en wat hierbij de gemiddelde wachttijd was? Het bovenstaande voorbeeld van de statistieken zijn gemakkelijk per dag en per uur in te zien. Draai vervolgens rapportages om op basis daarvan de personeelsbezetting aan te passen.

Onze gratis online demo’s

Hierin leggen we uit hoe Recept & Nummer werkt en vooral welke voordelen het biedt voor jouw apotheek en jouw patiënten. Het belangrijkste is dat jij altijd jouw patiënt de snelheid biedt en aandacht geeft die hij nodig heeft.

Ben je benieuwd naar wat het gaat opleveren voor jouw apotheek? Bekijk hieronder een sneak preview en meld je hieronder aan voor één van onze gratis demo’s.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Onze luxe zuilen

zuil
hangend zuil
zuil