recept locatie

Bied perfecte communicatie naar je patiënten en houd meer tijd over voor farmaceutische zorg.

Gratis demo aanvragen
pharmacom
cgm
apro
farmasys

Perfecte communicatie

Met onze software genieten jouw patiënten van perfecte communicatie en houdt jouw apotheek meer tijd over voor farmaceutische zorg. 

Maak kennis met het track & trace-systeem – of beter gezegd: het communicatieplatform – Recept Locatie. Recept Locatie is ontwikkeld in de apotheek en doorontwikkeld in samenspraak met apothekers. Ons IT-team bouwt de software op basis van jouw behoeften als apotheker. Onze servicespecialisten bieden daarbij, door hun ruime apotheekervaring, de perfecte begeleiding en service.  

Recept Locatie faciliteert een naadloze koppeling tussen alle apotheeksystemen en toont vervolgens in 1 pop-up alle statussen vanuit het bronsysteem. Zo heb je in 1 oogopslag helder wat er is gebeurd met een recept. Dit zorgt ervoor dat jij in de apotheek meer tijd overhoudt voor projecten die al langere tijd zijn uitgesteld, zoals bijvoorbeeld administratie, recepten opschonen, herinventarisatie, voorraadbeheer en het doorontwikkelen van de kwaliteitsprocessen. 

track & trace timeline

Voor jouw apotheek én de patiënt

Waarin wij ons onderscheiden

Recept Locatie is volledig geïntegreerd in elk AIS.

Recept Locatie biedt 30 koppelingen met de meest gebruikte apotheeksystemen zoals kluizen, volgnummersystemen, medicatierollen, KIJKsluiter, KTO/PREM EN pakketdiensten.   

Recept Locatie geeft waarschuwingssignalen voor o.a. koelkast- en bezorgrecepten. 

Recept Locatie heeft als enige track & trace systeem een unieke track & trace koppeling met CGM en Pharmacom. 

Recept Locatie toont op receptregelniveau track & trace informatie. 

Recept Locatie biedt een moderne track & trace timeline met zeer uitgebreide informatie voor jouw patiënt wat resulteert in reductie van de druk op de apotheektelefoon. 

Recept Locatie biedt een volledige bezorgmodule met realtime status van het pakketje. 

Recept Locatie heeft een nieuwe, uitgebreide module voor het beleveren van instellingsapotheken. 

Recept Locatie biedt uitgebreide managementinformatie en rapportages om bijvoorbeeld efficiënter roosters te kunnen maken.

Recept Locatie biedt een zeer uitgebreide klantenportal met release notes, ontwikkelverzoeken, handleidingen, instructies, video’s en directe live chat.

Koppel met jouw favoriete software