recept locatie

Bied perfecte communicatie naar je patiënten en houd meer tijd over voor farmaceutische zorg.

Gratis demo aanvragen
pharmacom
cgm
apro
farmasys

Perfecte communicatie

Met onze software genieten jouw patiënten van perfecte communicatie en houdt jouw apotheek meer tijd over voor farmaceutische zorg. 

Maak kennis met het track & trace-systeem – of beter gezegd: het communicatieplatform – Recept Locatie. Recept Locatie is ontwikkeld in de apotheek en doorontwikkeld in samenspraak met apothekers. Ons IT-team bouwt de software op basis van jouw behoeften als apotheker. Onze servicespecialisten bieden daarbij, door hun ruime apotheekervaring, de perfecte begeleiding en service.  

Recept Locatie faciliteert een naadloze koppeling tussen alle apotheeksystemen en toont vervolgens in 1 pop-up alle statussen vanuit het bronsysteem. Zo heb je in 1 oogopslag helder wat er is gebeurd met een recept. Dit zorgt ervoor dat jij in de apotheek meer tijd overhoudt voor projecten die al langere tijd zijn uitgesteld, zoals bijvoorbeeld administratie, recepten opschonen, herinventarisatie, voorraadbeheer en het doorontwikkelen van de kwaliteitsprocessen. 

track & trace timeline

Voor jouw apotheek én de patiënt

Waarin wij ons onderscheiden

Recept Locatie is volledig geïntegreerd in elk AIS.

Recept Locatie biedt 30 koppelingen met de meest gebruikte apotheeksystemen zoals kluizen, volgnummersystemen, medicatierollen, KIJKsluiter, KTO/PREM EN pakketdiensten.   

Recept Locatie geeft waarschuwingssignalen voor o.a. koelkast- en bezorgrecepten. 

Recept Locatie heeft als enige track & trace systeem een unieke track & trace koppeling met CGM en Pharmacom. 

Recept Locatie toont op receptregelniveau track & trace informatie. 

Recept Locatie biedt een moderne track & trace timeline met zeer uitgebreide informatie voor jouw patiënt wat resulteert in reductie van de druk op de apotheektelefoon. 

Recept Locatie biedt een volledige bezorgmodule met realtime status van het pakketje. 

Recept Locatie heeft een nieuwe, uitgebreide module voor het beleveren van instellingsapotheken. 

Recept Locatie biedt uitgebreide managementinformatie en rapportages om bijvoorbeeld efficiënter roosters te kunnen maken.

Recept Locatie biedt een zeer uitgebreide klantenportal met release notes, ontwikkelverzoeken, handleidingen, instructies, video’s en directe live chat.

Geen klant, maar partner in 8 stappen

1

Persoonlijk contact opnemen

Je bent geïnteresseerd in onze software. Wij nemen telefonisch of per e-mail persoonlijk contact met je op om een afspraak te plannen.

2

Afspreken (online of op locatie)

Wij tonen jou de demo van onze software en gaan samen met jou bekijken hoe deze optimaal kan worden ingezet in jouw apotheek.

3

Offerte ontvangen en implementatie plannen

Wij versturen jou de offerte die je digitaal kunt ondertekenen. Daarna kun je zelf de dag plannen waarop je live wil gaat met onze software.

4

Behoeften in kaart brengen met de intake

Wij gaan alle benodigde gegevens van jouw apotheek verzamelen. Hiermee bieden we jou een optimaal pakket bestaande uit koppelingen en modules.

5

Implementatie voorbereiden

Onze software wordt geconfigureerd op basis van jouw intake. Tijdens dit proces informeren wij jou over eventuele voorbereidingen en benodigdheden.

6

Implementeren

Vandaag gaan we de software persoonlijk, live en op maat implementeren in jouw apotheek. Dit kan online, maar ook op locatie. Jouw contactpersoon staat de gehele dag tot jullie beschikking.

7

Nabespreken

Voor ons is dit het moment om na te gaan of alles perfect werkt in jouw apotheek. Ook delen wij extra tips & tricks. Voor jou is dit het moment voor vragen en feedback.

8

Partners voor altijd

We zullen altijd met jou in gesprek blijven over hoe we onze software optimaal kunnen laten werken in jouw apotheek. Ook betrekken we je graag bij de Ontwikkelkamer, de gebruikersgroep voor Recept Locatie. Geen klant dus, maar partner.

Koppel met jouw favoriete software

eazymed
kijksluiter
postnl
amp
feeddex