(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-47720358-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
apotheek partners logo wit

Evenementen

Laden Evenementen

Recept Locatie Demo

Mede-eigenaar van Apotheek Partners, Manon Likkel, neemt jou volledig mee in Recept Locatie. Het is wordt interactieve sessie waarin jij vragen kunt stellen. Het duurt ongeveer een uurtje en je kunt de opname altijd achteraf terugkijken.

Manon Likkel: “Met een grote passie voor farmaceutische zorg ben ik in 2014 gestart met Apotheek Partners. Ik heb zelf met de voeten in de klei gestaan. Ik word ontzettend blij van het ontwikkelen van IT om slimmer en efficiënter te werken in de apotheek om uiteindelijk meer tijd over te houden om de beste farmaceutische zorg te kunnen verlenen aan de patiënt. Ik ben ontzettend trots op Recept Locatie en daar vertel ik je dan ook graag alles over in dit webinar!”