KIJKsluiter

Apotheek Partners denkt graag mee met apothekers om de logistiek te vereenvoudigen, met als grote doel meer tijd voor zorg te creëren. Daarom kijken we altijd om koppelingen met andere producten in de apotheek te maken, zodat je vanuit één systeem kan werken. Dit is efficiënt en effectief! Wij presenteren jou de koppeling met KIJKsluiter.

KIJKsluiter en Zilveren Kruis

Met een opslag van 0,9 procent op het basistarief stimuleert Zilveren Kruis apothekers om de Kijksluiter in te zetten bij medicijnverstrekking. De Kijksluiter moet mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden helpen hun medicijngebruik te verbeteren. Uiterlijk 1 november 2018 aan dient te melden bij Stichting Kijksluiter om recht te hebben op deze opslag.

Recept Locatie maakt het eenvoudig!

Dit is natuurlijk ontzettend mooi! Vooralsnog is het wel omslachtig om iedereen handmatig een bericht te versturen. Daarom hebben wij het versturen van de Kijksluiter-link voor Recept Locatie-gebruikers eenvoudig gemaakt.

Recept Locatie heeft al enige tijd een koppeling met Kijksluiter. Dit houdt in dat je middels e-mail of SMS patiënten de link van Kijksluiter kan doorsturen. Dit kan op 2 momenten:

Tegelijk met bericht dat het recept klaar ligt

Standaard ophaalbericht met een extra alinea over de kijksluiter, met hierin de link naar de Kijksluiter.

Tijdens het afleveren

Daarnaast kun je de link versturen bij het afleveren van pakketjes aan de balie. Je krijgt in de Recept Locatie pop-up de vraag ‘Wil je Kijksluiter bericht versturen?’. Hiermee wordt de link naar de Kijksluiter verstuurd.

Meer weten?

Wil jij meer weten over Recept Locatie, de koppeling met de Kijksluiter of de koppeling activeren? Laat het ons weten door een chat te starten rechts onder op deze pagina.