Om meer tijd te creëren voor zorg in de apotheek is het een must om processen in de apotheek te automatiseren. Recept Locatie automatiseert een gedeelte van het logistieke proces in de apotheek. Maar er zijn natuurlijk nog meer systemen in de apotheek die een deel van het logistieke proces ondersteunen, zoals Smartfilling.

Wij geloven heilig in het koppelen van verschillende systemen in de apotheek en dat je vanuit 1 systeem kan werken. Dit is de reden dat Recept Locatie een unieke koppeling heeft gemaakt met Smartfilling!

Het mooie van deze koppeling is dat de informatie van Smartfilling in Recept Locatie zichtbaar is. En dat je ook direct kan afmelden vanuit Recept Locatie. Dit gaat als volgt in z’n werk:

  1. Wanneer een patiënt aan de balie staat zie je direct waar het pakketje zich bevindt vanuit je AIS. Je ziet het in de pop-up van Recept Locatie.
  2. In de pop-up zie je de receptregel die in de Smartfilling aanwezig is. Je ziet hier de status van het recept. (Bijvoorbeeld: Volledig uitgevuld) en de locatie in Smartfilling.
  3. Klik op ‘Open in SF’ . Het Smartfillingscherm van Ncontrol opent. Je kunt hier het recept verder afhandelen.

Klanten geven aan dat de koppeling heel handig is. Als je de Smartfill-kast ook gebruikt als afhaallocatie dan hoef je de pakketjes niet meer over te zetten of te scannen naar Recept Locatie. Je laat de pakketjes gewoon staan op de locatie van Smartfilling. En dit is dus direct zichtbaar in de pop-up.

En als je een extra locatie hebt, zoals een koelkast, dan wordt deze ook zichtbaar in de pop-up en kan ook direct worden afgehandeld.

Meer weten over deze koppeling? Stuur ons een berichtje!

Team Apotheek Partners