Wist je dat je medicatierollen ook in Recept Locatie gescand kunnen worden?

Wij zijn dol op koppelingen! En de reden daarvoor is met name omdat wij de visie hebben dat je zoveel mogelijk vanuit in systeem wilt werken. Dit vermindert de kans op fouten en bespaart ontzettend veel tijd.

Medicatierollen in het afhaalproces

Wij praten veel met apothekers en bekijken steeds weer de logistieke processen. Daaruit bleek dat medicatierollen/baxterzakjes vaak buiten worden neergelegd en daarna niet meer terug te vinden zijn. Daarom heeft Recept Locatie de unieke mogelijkheid om medicatierollen ook in de kast te scannen! Dit doe je door de barcode op het eerste zakje van de rol te scannen. Dit herkent Recept Locatie.

Gekoppelde leveranciers

Medicatierollen in de bezorging

Recept Locatie biedt ook de meest geavanceerde bezorgmodule die er verkrijgbaar is! Het mooie is dat je ook hierin je medicatierollen kwijt kunt en je precies kan nagaan wat er is gebeurd met het pakketje. Je kan zien dat hij is aangemeld voor bezorging, meegenomen is door de bezorger en is afgeleverd (aan de persoon zelf, in de brievenbus, bij de buren of weer terug meegenomen naar de apotheek).

Meer weten? Chat met ons rechts onderin op deze pagina.