recept locatie

Door de samenwerking tussen Recept Locatie en Netwerk Apotheken van Nafinco communiceer je effectiever met je patiënten en bespaar je tegelijkertijd kosten.

Door de samenwerking tussen Recept Locatie en Netwerk Apotheken van Nafinco kun je effectiever communiceren met je patiënten en tegelijkertijd tijd en kosten besparen.

 • Maak gratis gebruik van Mijn Recept Locatie (t.w.v. €900 per jaar).

 • Ontvang €500 korting op het pakket van Netwerk Apotheken.

 • Sluit je aan bij Recept Locatie voor perfect afgestemde communicatie tussen de apotheek en de patiënt.

 • Sluit je aan bij Netwerk Apotheken voor een uitstekende online profilering.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Samenwerking

Recept Locatie en Netwerk Apotheken slaan de handen ineen. Ze bieden nu de optie om Mijn Recept Locatie te gebruiken binnen de website van de apotheek. Met deze tool kunnen patiënten precies zien waar het pakketje zich bevindt in het proces en ook welke geneesmiddelen wel en niet klaarstaan. Ook kan de patiënt aangeven waar hij zijn pakketje wil ophalen: uit de kluis, in de apotheek of ontvangen van de bezorger. Bovendien kan de apotheek de tool in hun eigen huisstijl presenteren en binnen Mijn Recept Locatie een geïntegreerde OTC-shop van Netwerk Apotheken aanbieden.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Recept Locatie: perfect afgestemde communicatie

Perfect afgestemde communicatie tussen de apotheek en patiënt is cruciaal voor het verlenen van optimale zorg. Recept Locatie is hierin de basis en zorgt ervoor dat elke patiënt altijd volledig geïnformeerd is over de geneesmiddelen en de actuele status van de bestelling. Bovendien moet iedere patiënt de vrijheid hebben om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe zij hun geneesmiddelen ontvangen. Om dit nóg toegankelijker te maken voor de patiënt, is dit volledig geïntegreerd in een aantrekkelijke website van jouw apotheek met eigen identiteit en relevante content.

Nafinco: Netwerk Apotheken

Nafinco ontwikkelde zich in tien jaar van bevlogen inkoopcollectief tot dé fullservicepartner voor zelfstandig apotheken en biedt onder andere ICT-oplossingen die helpen om patiënten beter te bedienen en waarmee de apotheek tijd en kosten bespaart. Dit jaar lanceert Nafinco een landelijk samenwerkingsverband van openbare, zelfstandige apotheken onder de naam Netwerk Apotheken. Netwerk Apotheken maken onder andere gebruik van een aantal producten en diensten, waarmee zij hun (online) profilering sterk kunnen verbeteren.

patiënt dashboard

Recept Locatie

Recept Locatie is het gerenommeerde en meest gebruikte track & trace-pakket voor de apotheek. Na ruim 10 jaar ervaring in de markt heeft de software zich ontwikkeld van simpel track & trace-systeem naar een geïntegreerd communicatieplatform waarop alle verschillende apotheeksystemen samenkomen.

Doordat Recept Locatie lokaal in de apotheek draait en niet volledig afhankelijk is van internet, ontstaan er nooit storingen die jouw werkprocessen verstoren. Daarnaast is het ook volledig op afstand te benaderen via de cloud zodat je op elk gewenste plek kunt werken.

Recept Locatie is volledig geïntegreerd in elk AIS. Dat betekent dat onze software naadloos werkt in combinatie met Pharmacom, CGM, Sanday (APRO) en SmartMed (Farmasys).

 • Kluizen
 • Volgnummersystemen
 • KIJKsluiter
 • Medicatierollen
 • Postorderaars
 • (Fiets)koeriers
 • PREM/KTO
 • Uitvulsystemen

Met Recept Locatie kun je onbeperkt sms’en voor een vast laag bedrag per maand, waardoor berichten door de patiënt veel sneller en beter worden gelezen en de apotheek dus sneller kan leveren.

Het team van Recept Locatie bestaat uit specialisten die allemaal zelf in de apotheek hebben gestaan. Dit resulteert in een razendsnelle Servicedesk die altijd binnen 1 minuut reageert en Relatiemanagers die de apotheek de aandacht en adviezen geven die ze nodig hebben.

Netwerk Apotheken

Als je als apotheek aangesloten bent bij Netwerk Apotheken krijg je een mooie, complete website met eigen identiteit en relevante content. Op de Mijn Recept Locatie-pagina wordt ook het OTC aanbod en de recente nieuwsberichten van de apotheek getoond.

Toegang tot landelijke contractering in eigendom van de apotheek.

Samenwerking, krachtenbundeling en oplossingen op thema’s zoals geneesmiddelentekorten.

Producten en diensten ter bevordering van de profilering van de lokale apotheek.

Actieve bevordering van kennisdeling en onderlinge samenwerking.

patiënt dashboard

Uitbreiding op de integratie

Koppeling tussen Recept Locatie en ApotheekLogistiek

Je patiënt krijgt informatie over de status van de bestelling mét digitale ‘nazorg’. Je hebt de mogelijkheid tot bijverkoop. En ApotheekLogistiek verwerkt de receptorder tegen de laagste kosten.

Koppeling tussen Recept Locatie en ApotheekBezorgt

Grip op het bezorgproces en sluit aan op de wens en verwachting van je patiënt.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

recept locatie

Door de samenwerking tussen Recept Locatie en Netwerk Apotheken van Nafinco communiceer je effectiever met je patiënten en bespaar je tegelijkertijd kosten.

Door de samenwerking tussen Recept Locatie en Nafinco kun je effectiever communiceren met je patiënten en tegelijkertijd tijd en kosten besparen.

 • Maak gratis gebruik van Mijn Recept Locatie (t.w.v. €900 per jaar).

 • Ontvang €500 korting op het pakket van Netwerk Apotheken.

 • Sluit je aan bij Recept Locatie voor perfect afgestemde communicatie tussen de apotheek en de patiënt.

 • Sluit je aan bij Netwerk Apotheken voor een uitstekende online profilering.