Geef jouw klant de tijd die hij nodig heeft. Een Eerste Uitgifte heeft veel meer tijd en aandacht nodig dan een klant met herhaalmedicatie. Deze klant wil juist heel snel geholpen worden en de deur weer uit kunnen. Realiseer dit op een eenvoudige en snelle wijze met Recept & Nummer! Daarmee bieden wij een ‘closed loop’: een Track & Trace systeem en een volgnummersysteem onder één dak.

Recept & Nummer blinkt uit in eenvoud: snel en makkelijk te gebruiken voor het personeel en geen moeilijke knoppen voor klanten. Het systeem is voor iedere apotheek te gebruiken, maar is het efficiëntst in gebruik in combinatie Recept Locatie (ons Track & Trace systeem) . Op het moment dat je geen Recept Locatie hebt, kan je alsnog het volgnummersysteem gebruiken om efficiënter te werken en verschillende klantenstromen scheiden.

Het gebruik voor de balie

Voor het gebruik van Recept & Nummer is een systeem nodig waarop klanten een snelcode in kunnen toetsen en een nummer kunnen trekken. Apotheek Partners biedt met Recept Locatie een snelbalie die volledig is geïntegreerd in Recept & Nummer.

Bij binnenkomst in de apotheek voert de klant op de snelbalie de ophaalcode in die hij vooraf heeft ontvangen via de mail of sms. Vooraf wordt ingesteld bij welke medicatie een klant een ophaalcode zal ontvangen, bijvoorbeeld bij herhaalmedicatie. Wanneer de klant geen ophaalcode krijgt, kan deze gebruik maken van de button ‘Ik heb geen ophaalcode’. Deze tekst is aan te passen.

Het bedieningspaneel voor de klant.

Het gebruik achter de balie

Uniek, en naar ons idee het allerbelangrijkste aan het volgnummersysteem, is dat op elke balie snel van voorkeursrij geschakeld kan worden. Zie onderstaand het scherm waarmee de assistente kan schakelen, plus een voorbeeld van een snel overzicht van een backofficescherm. Deze laat zien of er een collega moet bijspringen.

Narrow Casting

Om klanten naar de juiste balie te wijzen heb je een scherm nodig. Wij hebben koppelingen met diverse aanbieders voor narrowcasting: Zorgscherm, Mosavizion, Notice, Medi-sign, Infobooster, Summit Dis en Evalue8.

Statistieken inzien

Benieuwd naar hoeveel personen er zijn gekomen voor een normaal recept, snelbalie recept en wat hierbij de gemiddelde wachttijd was? Deze statistieken zijn gemakkelijk per dag en per uur terug te zien.

Zuilen

Wij hebben de keuze uit 2 type zuilen. De standaard zuil en de luxe zuil:

Op volgorde:
Stamodel Standaard, Stamodel Luxe, Wandmodel Luxe.