Vacature: Recept Locatie Specialist

Hoi apothekersassistent(e)!

Werk jij in de apotheek, ben je uitgeleerd en fantaseer je over een carrière switch? Wil je samen met ons bijdragen aan het verlagen van de werkdruk bij apotheken? Lijkt je dit wat? Mooi, want met jouw farmaceutische kennis en klantgerichtheid ga je écht bijdragen aan onze organisatie en ons product Recept Locatie! Bekijk hieronder video om een eerste indruk te krijgen en lees daaronder gauw verder!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Wie zijn wij?

Wij zijn het team van Apotheek Partners. Het snelst groeiende softwarebedrijf in de apotheekbranche dat verfrissende software ontwikkelt voor bijna 500 apotheken en haar partners. Elke dag strijden we voor de meest effectieve communicatie tussen de apotheek en haar patiënten zodat de apotheek snel en efficiënt levert en de patiënt gemakkelijk inzicht heeft in de status van zijn geneesmiddelen. Dit doen we met ons kleine en gezellige team van 11 (8 directe collega’s + 3 developersdat elke dag keihard werkt om onze klanten nóg blijer te maken. Onze producten zijn continu in ontwikkeling wat resulteert in nieuwe functionaliteiten zoals bijvoorbeeld Mijn Recept LocatieMijn Webscanner en de onbeperkt sms-module.

Dit wordt jouw rol

Via ons inwerkprogramma én met de hulp van jouw nieuwe collega’s word je klaargestoomd om aan de slag te gaan als Recept Locatie Specialist voor ons product Recept Locatie. We geloven dat je alles kunt leren, als je maar gemotiveerd bent! En zeg nu zelf: het meeste pik je toch op in de praktijk.

Je gaat deel uitmaken van het servicedeskteam dat hét aanspreekpunt is voor vragen, problemen en advies omtrent het gebruik van Recept Locatie, inclusief koppelingen en modules. Je hebt contact met onze klanten, leveranciers en verschillende andere organisaties waarmee we samenwerken. In plaats van dat je onderdeel bent van de operatie in de apotheek, kun je nu via onze servicedesk echt bijdragen aan het verbeteren daarvan. Want wanneer er vragen zijn over óf problemen met het gebruik van onze software, nemen de apothekers(assistenten) contact met jou op. De vragen en/of problemen komen binnen via de mail of de chat. Veel vragen kun je meteen beantwoorden middels een item van onze online kennisbank, die continu wordt uitgebreid door het servicedeskteam. Wanneer je er via de mail/chat niet uitkomt, dan aarzel je niet om de telefoon te pakken, de klant om nadere informatie te vragen en het probleem alsnog op te lossen. Jouw apotheekkennis gecombineerd met jouw (nieuw) ontwikkelde software-skills zijn de basis voor de perfecte Servicedesk Specialist!

Jij bent, samen met je collega’s, onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het aannemen en registreren van de binnenkomende berichten en deze zo goed mogelijk afhandelen;

 • Het herkennen van trends in de meldingen die binnenkomen en hier actie op ondernemen;

 • Samen met onze relatiemanagers de implementaties voorbereiden;

 • Samen met het team strijden voor de beste CSAT (Customer Satisfaction)!

 • Het verwerken van facturatie/administratie;

 • Input geven en content maken om onze technische Recept Locatie kennisbank uit te breiden en up-to-date te houden;

Stiekem kennen we jou al een beetje, want…

 • Je woont in de omgeving van Amsterdam (wel zo prettig en gezellig)

 • Je bent klantgericht en hebt inlevingsvermogen (je begrijpt wat het probleem betekent voor de apotheek en handelt daarom altijd snel en vriendelijk)

 • Je helpt graag mensen bij het oplossen van hun problemen en geeft niet eerder op voordat dat gebeurd is

 • Je kunt goed luisteren (je haalt de benodigde informatie uit de casus, vraagt door om zo het probleem goed in kaart te hebben en op te kunnen lossen)

 • Je bent leergierig (je bent nieuwsgierig, geïnteresseerd in verschillende onderwerpen en gemotiveerd om jezelf voortdurend te verbeteren en te ontwikkelen)

 • Je hebt een stevig doorzettingsvermogen (je zoekt het probleem tot op de bodem uit, denkt verder en met je creativiteit en doortastendheid los je het probleem op)

 • Je bent een teamplayer, want we werken continu samen, bundelen onze kennis en dragen er gezamenlijk zorg voor dat onze klanten altijd blij en geholpen zijn

 • Je bent positief en eerlijk, want dat matcht uitstekend met onze transparante en open cultuur

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Word onderdeel van het hechte team

Naast de bovengenoemde werkzaamheden en verantwoordelijkheden, ben je natuurlijk benieuwd wat wij jou nog meer te bieden hebben!

 • Een job als Servicedesk Specialist voor 32 of 40 uur in de week;
 • Je werkt mee aan het opbouwen van de marktleider in track & trace: een jonge, dynamische organisatie met een stevige groeiambitie.
 • Een persoonlijk ontwikkelplan met jouw persoonlijke doelen en beloning van 4% + een opleidingsbudget;
 • Een superleuk team waarin persoonlijke ontwikkeling, humor en ‘de mens naast de professional’ ook een belangrijke plaats hebben (maak hier alvast kennis);
 • Een heerlijke werkplek op ons eigen kantoor met genoeg groen, snacks en verse koffie;
 • Leuke bedrijfsuitjes, jaarlijkse weekendje weg met partners en spontane borrels met Regenwormen na werktijd.
 • Een salaris dat perfect aansluit op jouw kennis en kunde;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld: pensioen, telefoon- en reiskostenvergoeding + een laptop

Ben jij hier helemaal enthousiast van geworden en zie jij jezelf aan de slag gaan als Recept Locatie Specialist in ons team? Geweldig! Wij kijken nu al uit naar jouw sollicitatie! Stuur in ieder geval je CV + motivatie naar paul@apotheekpartners.nl en wie weet drinken we binnenkort al een (digitale) kop koffie! Ook mag je uiteraard onderstaand formulier invullen, net zo makkelijk!

Check en volg hieronder onze socials.

Solliciteer bij het Apotheek Partners team