(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-47720358-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
apotheek partners logo wit

Evenementen

Laden Evenementen

Instellingenmodule Sparringsessie

Nu we de krachten hebben gebundeld met onze nieuwe softwarepartner, gaan we ons focussen op de verbetering van de Instellingenmodule van Recept Locatie, zowel in de kwaliteit als in het toevoegen van nieuwe features. Om dit te kunnen bewerkstelligen, hebben wij jouw input hard nodig! Wij willen weten waar jij behoefte aan hebt in jouw apotheek. Alleen met jouw input kunnen we de perfecte Instellingenmodule ontwikkelen!

We gaan er een interactieve ochtend van maken via Microsoft Teams in combinatie met een digitaal whiteboard om de brainstorm visueel te maken. Mede-eigenaar Saskia en marketingmanager Paul gaan de sessie leiden. Vind je het leuk en belangrijk om mee te denken over de toekomst van de Instellingenmodule in Recept Locatie? Meld je hieronder aan voor de sessie! Tot die tijd dagen we jou uit om alvast na te denken over ontwikkelverzoeken en de problemen waar je nu tegen aanloopt.