(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-47720358-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
apotheek partners logo wit

Evenementen

Laden Evenementen

Odessa koppeling Sparringsessie

Maak je gebruik of ga je gebruik maken van de het Odessa sorteersysteem? Dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan de online sparringsessie over de nieuwe koppeling met Recept Locatie op 8 maart van 14:00 – 15:00.

Wij hebben jouw input hard nodig! Wij willen weten waar jij behoefte aan hebt in jouw apotheek. Alleen met jouw input kunnen we de perfecte koppeling ontwikkelen tussen Odessa en Recept Locatie!

We gaan er een interactieve middag van maken via Microsoft Teams in combinatie met een digitaal whiteboard om de brainstorm visueel te maken. Mede-eigenaar Manon en marketingmanager Paul gaan de sessie leiden. Vind je het leuk en belangrijk om mee te denken over de toekomst van deze koppeling in Recept Locatie? Meld je hieronder aan voor de sessie! Tot die tijd dagen we jou uit om alvast na te denken over hoe de koppeling eruit moet komen te zien. Ben je erbij?