“Mijn Recept Locatie biedt efficiëntie en duidelijkheid voor zowel onze patiënten als ons apotheekteam. Het aantal telefoontjes is aanzienlijk verminderd, en het systeem zorgt voor meer rust en duidelijkheid binnen de apotheek.”

Martine Zwetsloot

Farmaceutisch Manager bij Apotheek de Ringvaart

Minder telefoontjes

In de apotheek

Dus meer tijd voor verwerken van recepten

Snelle afhandeling

In het Mijn Recept Locatie dashboard

Hierdoor worden patiënten sneller geholpen

Hoge tevredenheid

Bij patiënten en apotheekteam

Dankzij duidelijkheid en inzicht in het receptproces

Bekijk hieronder de video over hoe Apotheek de Ringvaart telefoontjes vermindert met Mijn Recept Locatie.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

De uitdaging

“Vóór het gebruik van Mijn Recept Locatie werden we overspoeld door telefoontjes, wat ten koste ging van onze tijd om recepten te verwerken. Dankzij Mijn Recept Locatie kunnen patiënten nu zelf informatie vinden en hun levermethode wijzigen, waardoor het aantal telefoontjes aanzienlijk is verminderd.”

De oplossing

Het Mijn Recept Locatie-dashboard op mijn kantoor stelt mij in staat om verzoeken efficiënt af te handelen en snel te reageren op de behoeften van onze patiënten. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en neemt veel vragen weg, wat zowel voor de patiënten als voor de apotheek ten goede komt. Sinds we Mijn Recept Locatie gebruiken, beperkt het contact met patiënten zich tot wat echt nodig is: het verstrekken van inzicht in de receptstatus of het doorgeven van wijzigingen in de aflevermethode, zonder de noodzaak om de hele situatie uitgebreid te bespreken.

Wat ik het meest waardeer aan Mijn Recept Locatie is de efficiëntie en de duidelijkheid die het biedt aan zowel onze patiënten als ons apotheekteam. De begeleiding tijdens de implementatie was uitstekend en het systeem is zeer compleet. Ik zou Mijn Recept Locatie zeker aanbevelen aan andere apotheken, omdat het de patiënten inzicht geeft en het aantal telefoontjes aanzienlijk vermindert. Het is momenteel een van de meest complete systemen op de markt en de interactie tussen Recept Locatie, Recept & Nummer en Mijn Recept Locatie is zeer prettig. Zelfs minder digitaal vaardige patiënten kunnen er goed mee overweg, en ik heb gemerkt dat steeds meer patiënten de digitalisering omarmen.”

Kopje koffie drinken, digitaal of in de apotheek?

Manon Likkel

Manon Likkel

Eigenaar Apotheek Partners