Hoi, leuk je te ontmoeten!

Ontmoet het team achter de codes: wie we zijn en wat we doen

Team Apotheek Partners

Passie voor farmacie en software

Ons team komt rechtstreeks uit de apotheek en dat maakt ons uniek. Met jarenlange ervaring achter de balie en achter de schermen, kennen we niet alleen de medicijnen zelf, maar begrijpen we ook de behoeften en uitdagingen van apotheken en apotheekteams tot in de kleinste details.

Onze nauwe banden met apotheken en partners, maar ook onderling intern, zorgen ervoor dat de communicatielijnen kort zijn. Dit betekent dat vragen snel beantwoord worden, problemen direct worden aangepakt en oplossingen razendsnel worden geïmplementeerd. Met ons team aan jouw zijde hoeft niemand lang te wachten.

Bij ons communiceren we lekker duidelijk en vernieuwend. Ons team houdt van nieuwe ideeën en is altijd bezig met wat er beter kan. We zijn begonnen in de apotheek, maar we blijven leren en groeien. We snappen de laatste nieuwtjes en technologieën en gebruiken die om goed met elkaar te blijven praten. Met ons team aan jouw kant, krijg je communicatie die net zo fris en vernieuwend is als onze oplossingen.

Team Apotheek Partners

90%

Heeft ervaring

In de apotheek

Groot netwerk

In de branche

Door sterke contacten

Korte lijntjes

Met partners

Dus snel actie

Ontwikkelaarsteam Apotheek Partners

Ontmoet onze ontwikkelaars

Ons ervaren team van ontwikkelaars werkt onvermoeibaar aan het verbeteren en verfijnen van onze software, zodat jij altijd kunt rekenen op een product van topkwaliteit. Met een vast ontwikkelaarsteam kunnen we snel reageren op feedback en nieuwe ontwikkelingen implementeren. Dit betekent dat je altijd up-to-date blijft en profiteert van de nieuwste technologieën, zonder de zorgen over wisselende teams of inconsistenties.

Ons team zet zich elke dag keihard in om apotheken efficiënter te maken.

Wij streven naar de meest effectieve communicatie tussen de apotheek en de patiënt zodat de apotheek snel en efficiënt levert en de patiënt gemakkelijk inzicht heeft in de status van geneesmiddelen.

Teamfoto Apotheek Partners

Geen klant, maar partner

Je bent bij ons niet alleen klant, maar ook partner. We houden constant een open dialoog met jou om ervoor te zorgen dat onze software perfect aansluit bij de behoeften van jouw apotheek. Je bent vanaf dag 1 welkom in onze Ontwikkelkamer, de gebruikersgroep voor onze software waar we jouw input verwelkomen voor de voortdurende verbetering van Recept Locatie.

Heldere visie

Wij vinden dat perfect afgestemde communicatie tussen apotheken en patiënten cruciaal is voor het verlenen van optimale zorg. Iedere patiënt moet de vrijheid hebben om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe zij hun geneesmiddelen ontvangen. Dit kan alleen worden gerealiseerd wanneer alle gegevens uit alle verschillende apotheeksystemen samenkomen in ons geïntegreerde communicatieplatform, welke toegankelijk is voor zowel patiënten als apotheken.

Kopje koffie drinken, digitaal of in de apotheek?

Manon Likkel

Manon Likkel

Eigenaar Apotheek Partners