Relatiemanagement

Maak kennis met jouw persoonlijke relatiemanager voor de perfecte implementatie, procesondersteuning en om het beste uit onze producten te halen.

Relatiemanagement Illustratie

Wij stellen je graag voor aan Maud en Manal

De keuze voor nieuwe software in de apotheek kan behoorlijk spannend zijn. Het is cruciaal dat het hele team achter deze keuze staat. Om deze reden begeleiden we het apotheekteam optimaal vanaf het moment van softwareselectie tot aan de livegang op locatie. Gedurende het implementatieproces heb je herhaaldelijk contact met je relatiemanager, die je precies uitlegt wat er van jou verwacht wordt en wat je van ons kunt verwachten. Er zijn verschillende online en telefonische afspraken gepland tot aan de livegang, omdat we van elke livegang een feestje willen maken! En onze ondersteuning stopt daar niet; we blijven beschikbaar voor al je vragen en uitdagingen.

Hoewel wij vol zitten met leuke ideeën, ben jij degene die in jouw apotheek met onze software moet werken. Jouw stem is daarom van het grootste belang. Jaarlijks organiseren wij meerdere bijeenkomsten in de Ontwikkelkamer met gebruikers van Recept Locatie, waar we jouw specifieke ontwikkelingsverzoeken bespreken. Jouw wensen horen we graag. En als wij zelf goede ideeën hebben, delen we die graag met jou. Als lid van de Ontwikkelkamer krijg je direct toegang tot ons uitgebreide netwerk van apotheekprofessionals en kun je actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze software. Wij zetten in op co-creatie en samenwerking, met jouw input als motor voor onze voortdurende verbetering.

Bij Apotheek Partners geloven we in een partnerschap dat verder gaat dan alleen het leveren van software. Onze relatiemanagers bieden advies op maat over de inrichting van de processen in de apotheek, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Van het bepalen van de juiste oplossingen tot het identificeren van kansen voor groei en efficiëntie, maar uiteraard ook ondersteuning bij onze software.

Service op locatie
Manon Likkel
Manon Likkel

Eigenaar Apotheek Partners

Sparren over de uitdagingen in jouw apotheek?

Je mag me altijd even bellen.

Veel meer dan alleen een
Relatiemanager

Onze relatiemanagers overtreffen jouw verwachting met

Waardering met 8.9

We horen graag van onze gebruikers hoe tevreden ze zijn, ook over onze relatiemanagers. We scoren daar een 8,9 op en dat maakt ons trots.

Advies over processen

Door onze adviezen op maat over processen kun jij je bedrijfsprestaties optimaliseren en moeiteloos aanpassen aan de steeds veranderende marktomstandigheden.

Uitgebreide implementatie

We bieden uitgebreide ondersteuning tijdens de implementatie, waardoor jij moeiteloos kunt overstappen op onze software en snel de voordelen ervan kunt ervaren.

Procesverbetering

Met diepgaande kennis en ervaring streven we ernaar om jouw operationele processen te optimaliseren, wat resulteert in een gestroomlijnde werking en verbeterde prestaties.

Ontwikkelkamer

Als lid van de Ontwikkelkamer heb je directe toegang tot ons uitgebreide netwerk van apotheekprofessionals en kun je actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze software. Jouw inbreng als drijvende kracht achter onze continue verbetering.

Apotheekervaring

Met de apotheekervaring snappen we het proces en kunnen we niet alleen snel en effectief reageren op jouw vragen en uitdagingen, maar ook waardevol inzicht bieden.

Relatiemanagement Apotheek Partners
Service op locatie

Wat apotheken zeggen

over onze relatiemanagers.

“De rust die heerste. Bijna niemand van mijn team was in paniek. Die rust kwam mede door Apotheek Partners die kalm bleven.”

Vikash Gopie

Apotheek Skagerrak

“Mijn relatiemanager heeft mij meer overzicht gebracht met persoonlijke begeleiding en is altijd bereikbaar voor vragen. Ook vond ik het prettig dat ze live op locatie kwam.”

Anne-Marie Mouwen

Apotheek Soesterkwartier

“Er is op verschillende manieren eenvoudig contact te krijgen met de relatiemanager. Daarnaast zijn er veel duidelijke handleidingen / instructies beschikbaar die het uitvoeren van bepaalde taken eenvoudig maakt.”

Maud Munnichs

Apotheek Laurentius Kwartier

“Er was voldoende aandacht besteed aan het uitleggen en er was ook ruimte voor vragen vanuit het apotheekteam.”

Ahmed Alany

Apotheek Antoniushove

Ontdek wat onze producten hebben bijgedragen

Onze verbintenis aan jouw succes

Bouw samen met ons aan een sterke toekomst voor jouw apotheek.

“Het is mijn persoonlijke missie geweest om niet alleen slimme software te leveren, maar ook om een partnerschap op te bouwen die gebaseerd is op vertrouwen, ondersteuning en groei. Ons relatiemanagement gaat verder dan alleen een service; het is een belofte aan jou. Door middel van advies op maat, persoonlijke ondersteuning en een open dialoog streven wij ernaar om jouw apotheek te helpen excelleren in een steeds veranderende markt.”

Manon Likkel

Eigenaar Apotheek Partners

Saskia en Manon

Saskia en Manon
Oprichters Apotheek Partners

Meer weten over onze software? Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!