“Recept Locatie heeft onze apotheek getransformeerd, waardoor we nu moeiteloos en efficiënt leveringen beheren. De korte lijntjes en betrouwbare ondersteuning maken het een onmisbare tool voor elke apotheek die streeft naar optimale service en gebruiksgemak.”

Bas van Hagen

Apotheker bij Apotheek Delden

Korte lijntjes

Betrokken bij ontwikkeling

In vroeg stadium meegegroeid met product

Verhoogde efficiëntie

Pakketje direct vindbaar

Vanuit het AIS.

Gemakkelijk in gebruik

Geen ingewikkelde processen

Dankzij goede ondersteuning.

De uitdaging

“Vóór het gebruik van Recept Locatie stond apotheek Delden voor de uitdaging om leveringen op een snelle en handige manier oproepbaar en vindbaar te maken binnen de apotheek. Het was essentieel om deze processen te optimaliseren om de efficiëntie te verhogen en de dienstverlening te verbeteren.”

De oplossing

“Recept Locatie kwam als een ware redding voor apotheek Delden. Als één van de eerste apotheken die met Recept Locatie begonnen, waren we in staat om in een vroeg stadium nauw betrokken te zijn en mee te groeien met dit unieke product. Met Recept Locatie werd het mogelijk om leveringen snel en direct opvraagbaar te maken binnen ons eigen AIS. Dit betekende een revolutie in onze bedrijfsprocessen en stelde ons in staat om efficiënter te werken dan ooit tevoren. Recept Locatie blijft mijn topprioriteit bij aanbevelingen aan collega-apothekers. Het blijft namelijk het meest geïntegreerde locatiesysteem in de apotheek, direct oproepbaar vanuit het AIS. Waarom zou je kiezen voor minder wanneer je kunt profiteren van een oplossing die efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineert?”

Kopje koffie drinken, digitaal of in de apotheek?

Manon Likkel

Manon Likkel

Eigenaar Apotheek Partners