Partnership

Sinds maart hebben we onze samenwerking met CGM geïntensiveerd om track & trace voor de apotheek naar het hoogste niveau te brengen. Met deze strategische samenwerking gaan we Recept Locatie volledig integreren in CGM en introduceren we hiermee ‘CGM track & trace‘. Bekijk hieronder de videointerviews met Manon Likkel van Apotheek Partners, Rik Muller van Service Apotheek Geesterduin en Peter Eickmans van CGM.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Richten op onze kernexpertise

We zijn ervan overtuigd dat er nog veel mogelijkheden zijn om de communicatie met patiënten te verbeteren, al vanaf het voorschrijven door de arts over de inhoud en status van het recept tot het afleveren. Dit alles met als doel om meer tijd vrij te maken, zodat het apotheekteam zich volledig kan inzetten als geneesmiddel-expert. We zijn vastbesloten om hier samen keihard aan te werken!

De samenwerking tussen onze gespecialiseerde partijen is cruciaal voor onze farmaceutische sector. Er ligt nog veel potentieel om apotheken efficiënter te maken. Laten we ons vooral richten op onze kernexpertise, in plaats van tijd te verspillen aan het heruitvinden van reeds goedwerkende oplossingen.

Uiteraard blijven we ons ook volledig inspannen om perfecte patiëntcommunicatie mogelijk te maken in apotheken die gebruikmaken van andere AIS’en!

Wat betekent dit voor de apotheek?

Deze samenwerking betekent dat we veel verder gaan dan de huidige koppeling: we gaan volledig integreren in CGM. Hiervoor hebben we een ontwikkelstrategie en -roadmap ontwikkeld. De eerste stap is het optimaliseren van de combinatie track & trace met Digitaal Recept. Daarna gaan we de ‘pop-up’ embedden in CGM voor direct inzicht en geen extra kliks. Dit levert dus tijd op!

Klik hier om het persbericht te lezen en klik hier om een demo aan te vragen.

Wat gaan we wanneer ontwikkelen voor deze integratie?

In onderstaande illustratie zie je wanneer we welke waarde gaan toevoegen aan jouw apotheek.

Published On: 19 maart 2024 / By / Categories: Algemeen / Tags: , /

Lees hieronder onze laatste blogs.

 • Blog: CGM Track & Trace: perfecte patiëntcommunicatie

  19 maart, 2024

  CGM Track & Trace: perfecte patiëntcommunicatie

 • Groepsfoto CGM

  6 maart, 2024

  Krachtenbundeling met CompuGroup Medical Nederland: CGM Track & Trace

 • Saskia en Manon 10 jaar

  1 februari, 2024

  Apotheek Partners bestaat 10 jaar!