“Recept & Nummer heeft voor meer rust gezorgd, zowel voor de patiënten als binnen ons apotheekteam. Het stelt ons in staat om de wachttijden effectief te bewaken en bij te sturen waar nodig.”

Waan Yasen

Apotheker bij Apotheek Reuver & Apotheek de Goede

Meer duidelijkheid

In de wachtkamer

Waardoor niet wordt voorgedrongen

Realtime inzicht

In wachttijden en piekmomenten

Waardoor de wachttijd vermindert

Hoge tevredenheid

Bij patiënten en apotheekteam

Dankzij een gevoel van rust

De uitdaging

“Vóór het gebruik van Recept & Nummer stond onze apotheek voor een chaotische situatie, met voordringers en onduidelijkheid over wie er aan de beurt was en hoe lang de wachttijden waren. Gelukkig heeft Recept & Nummer ons geholpen deze uitdagingen aan te pakken door meer structuur te bieden in ons werkproces en inzicht te geven in de wachttijden en piekmomenten gedurende de dag. Dit stelt ons in staat om indien nodig bij te sturen.”

De oplossing

“Recept & Nummer heeft onze bedrijfsprocessen aanzienlijk verbeterd door meer structuur en rust te brengen, zowel voor de patiënten in de wachtkamer als binnen ons apotheekteam. De wachttijden zijn verminderd en onze patiënten zijn zeer tevreden met deze verbetering.

Wat ik het meest waardeer aan Recept & Nummer is de mogelijkheid om de snelbalie per scherm in te stellen, wat ons helpt om nog efficiënter te werken.

De implementatie van Recept & Nummer verliep vlot en duidelijk, wat het proces aanzienlijk vereenvoudigde.

Ik zou Recept & Nummer zeker aanbevelen aan andere apotheken. Het zorgt voor meer rust binnen zowel de wachtkamer als ons apotheekteam, en stelt ons in staat om de wachttijden effectief te bewaken en bij te sturen waar nodig.”

Kopje koffie drinken, digitaal of in de apotheek?

Manon Likkel

Manon Likkel

Eigenaar Apotheek Partners