Wij kijken wederom terug op een mooi jaar voor Recept Locatie! We hebben veel nieuwe apotheken mogen begroeten, nieuwe functionaliteiten uitgerold, de nodige bugs opgelost en niet te vergeten, Mijn Webscanner gelanceerd. Onze twee relatiemanagers hebben 56 nieuwe apotheken succesvol geïmplementeerd en hiervoor een waardering van 8.9 ontvangen. Daar zijn we trots op! Bovendien hebben ze waardevolle gesprekken gevoerd met veel apothekers over hoe zij het beste uit Recept Locatie kunnen halen en welke wensen zij nog hebben in de software.

Ons fijne Servicedesk-team heeft keihard gewerkt en de apotheken hebben hen hiervoor beloond met een prachtige 8.9 als cijfer voor hun service! Leuk om te weten is dat de chat en WhatsApp gemiddeld binnen 57 seconden is beantwoord.

Het innovatieve techteam heeft niet stilgezeten. We hebben 4 Ontwikkelkamer-sessies gevoerd over algemene ontwikkeling, Mijn Webscanner en specifiek over koppeling met AIS’en. De nazendingmodule is gelanceerd en verbeterd, de nieuwe Webscanner werkt fantastisch en vanaf nu kunnen apotheekgroepen geclusterd werken waarmee ook eenvoudig centrale bezorging en telefonie georganiseerd kan worden. Ook zijn er weer een aantal nieuwe koppelingen gerealiseerd, zoals met de Robowall, Farmakoerier en verschillende fietskoeriers.

We hebben zelfs een Customer Experience Professional aan boord gehaald om een goed beeld te krijgen wat onze gebruikers van Apotheek Partners en onze software verwachten.

Oh ja, voordat we het vergeten: een geweldige kerst en een fantastisch nieuwjaar toegewenst aan jou en het apotheekteam! Speciaal voor jou hebben we hieronder een samenvatting van 2023 gemaakt met alle hoogtepunten in één illustratie, zodat je zeker bent dat je niets hebt gemist. Het is onze manier om het jaar knallend af te sluiten. Proost op een geweldig 2024, we kunnen niet wachten!🎄🎁

Samenvatting Recept Locatie in 2023
Published On: 22 december 2023 / By / Categories: Recept Locatie / Tags: , /

Lees hieronder onze laatste blogs.

 • Blog: CGM Track & Trace: perfecte patiëntcommunicatie

  19 maart, 2024

  CGM Track & Trace: perfecte patiëntcommunicatie

 • Groepsfoto CGM

  6 maart, 2024

  Krachtenbundeling met CompuGroup Medical Nederland: CGM Track & Trace

 • Saskia en Manon 10 jaar

  1 februari, 2024

  Apotheek Partners bestaat 10 jaar!